Loading...

Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring in hadj en umrah reizen, bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde reis. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kan richten op de rituelen van hadj en umrah. U hoeft ons slechts opdracht te geven, dan nemen wij u al het werk uit handen. Verder zullen wij gedurende de hele reis in uw dienst zijn. Laat alles aan ons over en geniet van een onvergetelijke reis.

Verbinding met de Heilige Landen

Mekka & Medina Reizen streeft ernaar om de harten van moslims dichter bij de heilige landen van de islam te brengen. Wij faciliteren dit door het aanbieden van spirituele reizen zoals de Hadj, Umrah, en bezoeken aan Al-Quds (Palestina), evenals reizen naar Al-Andalusië en andere gebieden met een rijke islamitische geschiedenis en een aanzienlijke moslimpopulatie.

Specialist in Islamitische Reizen

Ons toegewijde team heeft uitgebreide kennis en ervaring, waardoor we onze missie moeiteloos kunnen vervullen. Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de islamitische gemeenschap kunnen wij efficiënte dienstverlening garanderen. We werken nauw samen met zorgvuldig geselecteerde partners om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaringen krijgen, waardoor we dé specialisten in ons vakgebied zijn.

Toewijding aan Uitmuntendheid en Tevredenheid

Bij Mekka & Medina Reizen staat oprechtheid voorop. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn, met een focus op comfort, gemak en betrouwbaarheid. Ons doel is om aan alle wensen van onze klanten te voldoen, door reispakketten aan te bieden die variëren in prijsklassen, zodat er voor ieder wat wils is.

Een Zorgeloze Spirituele Reis

Wij bieden niet alleen individuele pakketten, maar organiseren ook groeps- en studentenreizen. Vanaf het moment dat u ons de opdracht geeft, nemen wij alle zorgen uit handen. Ons team staat gedurende uw hele reis voor u klaar, zodat u zich volledig kunt focussen op uw spirituele ervaring.

Naar boven