fbpx
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mekka & Medina Reizen – Specialist in hadj, umrah & al-aqsa reizen

Mekka & Medina Reizen is een organisatie dat ten doel heeft mensen te begeleiden in hun reis naar de heilige steden. Wij trachten ons doel te realiseren door het aanbieden van hadj, umrah maar ook bieden wij reizen aan naar Al Aqsa of een combinatie van de heilige steden.

Ons doel is vooral DE reisgids te zijn van moslims die zoekende naar spirituele verrijking in hun leven, naar de heilige steden willen afreizen.

Ons zeer gedreven team beschikt over de nodige knowhow en de nodige ervaring die het mogelijk maken, met Allah’s zegen om onze doelstelling te realiseren. Bovendien maakt ons zeer uitgebreide netwerk in de Islamitische wereld onze dienstverlening op het gebied van hadj en umrah en andere reizen gemakkelijker. Wij onderhouden nauw contact met onze leveranciers die met uiterste zorg en aandacht door ons zijn geselecteerd. Dit stelt ons in staat om onze klanten zeer goede diensten te bieden. Daardoor trachten wij dan ook dé adviseur te zijn in ons werkgebied.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke benadering, comfort, eenvoud en betrouwbaarheid. Dit met het doel: in alle wensen van de klant tegemoet te komen, naar waar we toe in staat zijn. Wij bieden dan ook pakketten in alle mogelijke prijsklassen, die nader ingericht kunnen worden naar de speciale wensen van de klant. Daarbij geven wij onze klanten extra zorg en aandacht.

We bieden het gehele jaar door reizen naar verschillende bestemmingen, met als specialisatie pakketreizen (hadj & umrah) naar de heilige steden Mekka, Medina en reizen naar Al-Quds (Jerusalem). Tot ons aanbod behoort bovendien het organiseren van groeps- en studentenreizen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in hadj en umrah reizen, bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde reis. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kan richten op de rituelen van hadj en umrah. U hoeft ons slechts opdracht te geven, dan nemen wij u al het werk uit handen. Verder zullen wij gedurende de hele reis in uw dienst zijn. Laat alles aan ons over en geniet van een onvergetelijke reis.

Als klant bij ons zult u zeker genieten van speciale zorg en aandacht, comfortabel en onbezorgd hadj en umrah reizen, scherpe prijzen en bovenal een prettige ervaring die u niet snel zult vergeten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.